„Мелето“ е нашата семейна фирма – ние сме Румен и Ваня Рачеви. Идеята за производство на прясно изцедени натурални сокове възникна спонтанно – когато се опитвахме да приготвим сок за нашите 7 деца. Това се оказа доста нелека задача, която изисква усилията и времето на всички ни, а резултатът – вкусен без съмнение – свършваше доста бързо. И така се роди идеята...

Прясно изцедените натурални сокове МЕЛЕТО са нов продукт за България. Те се произвеждат в нашата фа

брика близо до гр.Пловдив от пресни плодове.

Соковете са 100% натурални, без никакви консерванти и добавки (вода, захар). Изстискват се от пресни плодове и се доставят до клиента след предварителна заявка. Етикета на всяка бутилка сокове МЕЛЕТО, освен задължителната, съдържа и допълнителна информация за предимствата на продукта, която всеки клиент може да прочете от вътрешната му страна. С оглед на опазването и грижата за околната среда, опаковката е замислена така, че максимално да улеснява процеса на рециклиране. В момента предлагаме 17 вида натурални сокове – Ябълка, Ябълка и портокал, Ябълка и морков, Ябълка и цвекло, Ябълка и кайсия, Ябълка и ягода, Ябълка и круша, Екзотик - ябълка, банан, киви и портокал, Ябълка и праскова, Ябълка и грозде, Ябълка и боровинка, Ябълка и грейпфрут, Ябълка и малина, Ябълка и арония, Ябълка и ананас, Ябълка и нар,Ябълка и тиква, с намерението в бъдеще да разширим гамата.

Соковете МЕЛЕТО са изключително полезни за деца, помагат при много болести, богати са на пектин, витамини и минерали. Препоръчват се за всички възрастови групи.

Фирмата предлага

ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ ДО ДОМА И ОФИСА.
Минимална стойност на поръчката - 15 лв.
Безплатна доставка за София и Пловдив.
За поръчки:
0887 777 524, 0894 777 524 или office_meleto@mail.bg

www.meletofresh.eu

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ГЛЪТКА СВЕЖЕСТ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! ЗАПОВЯДАЙТЕ!