Био-ферма "ПАВЛОВИ", с. Добромир

Био-ферма "Павлови" е семейна ферма, която започва своята дейност с производство на голяма гама от култивирани билки - подправки, чайове - под формата на свежа маса, разсади в саксийки и билкови възглавнички. Постепенно разширява дейността си с производство на зеленчуци, ядки и плодове. В момента семейството на Веси и Петко работи за изграждане и регистрация на цех за преработка и сушене на био-плодове, ядки и зеленчуци, което ще осигури наличието на био-храна със запазени хранителни качества и през студения зимен сезон.

Био-фермата е сертифицирана от 2007 година от Балкан Биосерт - обработваема площ - 50 дка.

Фермата е отворена за посещения на доброволци, които искат да помогнат в работата по отглеждане на био-продуктите, както и на любители на органично чистата храна, кито биха искали да се запознаят с био-продукцията им и да научат повече за билките и техните свойства.

Телефон за контакт: 0896 402 136 - Веси и 0888 414 470 - Петко

 

 

Привет и поздрави на Солидарната група,

Докато очакваме да узреят чери доматките, и тази седмица можем да похапнем от сладките био-тиквички от БИО-ФЕРМА ПАВЛОВИ, с. ДОБРОМИР, Пловдивско - http://www.solidarno.com/node/66

Списъкът с продуктите и цените ще намерите по-долу.

5 юли (вторник) 2011 - Крайна дата за заявка на количества и асортимент на е-мейл: solidarno@gmail.com - ние ще потвърдим заявката ви в рамките на 24 часа.