Наименование: БИО-ФЕРМА "СОФИНА"
Местоположение: гара Елин Пелин, 12 км. от София
За контакт: Стоян Симеонов
Е-магазин: www.sofinabio.com

БИО-ФЕРМА "СОФИНА":

  • Пълноправен член на Асоциация биопродукти България - www.bgbio.org
  • Член на мрежата за Солидарно земеделие в България - www.solidarno.com

ПРЕДСТАВЯНЕ:
Фермата ни съществува повече от 15 години. С помощта на цялото семейство и хора от местната общност отглеждаме плодове, зеленчуци, птици, основно за задоволяване нуждите на семейството - имаме две прекрасни деца, на които осигуряваме чиста и здравословна храна. От началото на 2010 година започнахме разширяване на зеленчуко производството и вече можем да предложим и на вас да опитате от нашите зеленчуци и също така да се храните с чиста, органично отгледана, прясно набрана и вкусна българска храна. От 2011 година в отглеждане на зеленчуците прилагаме и методите на био-динамичното земеделие, което допринася за качествената, здрава и вкусна реколта.

От 2013 година фермата има сертификат за био-производител.

АСОРТИМЕНТ:
Домати, пипер, марули, боб, патладжан, тиквички, царевица, картофи, моркови.
Семената, които ползваме са продукт на десетки години естествена селекция от натурални български сортови. В продължение на десетки години нашите родители всяка есен грижливо са събирали и съхранявали през зимата оригиналните семена и предавайки ги през поколенията днес ние имаме възможността всяка пролет отново и отново да засяваме оригиналните вкусни български сортове зеленчуци.

НАЛИЧНИ ПРОДУКТИ: 

домати, краставици, тиквички, моркови, пипер и царевица.

ЗАЯВКИ И ДОСТАВКА:
Поради близостта до София ние предлагаме свежа доставка на посочение от вас адрес - поръчаните от вас зеленчуци ще бъдат откъснати в деня на доставката, което гарантира 100% запазено качество на продукта. Ако имате възможност и желание - заповядайте на място във фермата сами да наберете желаните от вас продукти.

ПОСЕЩЕНИЯ:
Фермата с радост посреща посетители включително и семейства с деца - всички са добре дошли по време на Дните на отворените врати или в рамките на Солидарни акции да дойдат, да прекарат един прекрасен ден с приятели и семействата си, да се запознаят с начина на отглеждане на зеленчуците и принципите на био-динамичното земеделие, което ползваме. За посещения, моля обаждайте се предварително.

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА ОН-ЛАЙН ПОРЪЧКИ - ДОСТАВКА ДО ДОМА И ОФИСА