Доброволческа акция "Зона за игра" - на 12 и 13 май ще има акция за изграждане на зелена интерактивна зона за деца и родители. Каним всички, които искат да бъдат полезни и да преживеят един красив, зелен, пълен с приятели уикенд. Ще правим оградки, люлки и красива зелена зона за деца на еко-ферма Елата. Има място за палатки и лагерен огън :) Ако ще дойдете - моля, обадете се или пишете - www.farmelata.com

***

Скъпи приятели и доброволци, тази пролет започваме работа по един много любим и отдавна очакван от всички ни проект за създаване на еко-зона за приятели, деца и Природа. 

Проектът нарекохме "БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА, БЛИЗО ДО СЕБЕ СИ" и ви каним да създадем заедно  от естествени материали, с много обич и фантазия - детски еко-кът, образователна билкова градина-мандала, зона за срещи, обучения, експерименти и еко-пленери с глинена пещ, пано за лятно кино и мини еко-пътечка около фермата.

Ние вярваме, че "щастието е пълно, само когато е споделено", затова ще се опитаме да направим красотата на Елата, достъпна и за хората в инвалидни колички и деца, които рядко успяват да бъдат сред приятели и на природа. Всичко ще изработим от естествени и натурални материали със собствените си ръце и с много сърце и фантазия.

Ако идеята ви харесва - заповядайте. Ще се радваме да сбъднем тази смела, свежа и много зелена и усмихната мечта заедно.

Доброволческа акция за подготовка на терена и изработка на елементи от еко-пътеката и зоната за срещи ще има всеки уикенд през месеците април и май.

А на 20 май ще открием сезона с голям, шарен, усмихнат и вкусен Празник на киселото мляко.

За контакти: 0895 449 661 - Веси